خواص استفاده از ظروف چوبی
🔸طبیعی بودن
چوب یک ماده طبیعی است. این بدان معنی است که زیست تخریب پذیر و تجدیدپذیر است. زیست تخریب پذیر به معنای قابل تجزیه و بازیافت شدن است. چوب اگر به مدت چند سال باقی بماند به خاک باز می گردد و مواد مغذی به خاک اضافه می کند. تجدیدپذیر بودن چوب به این معنا است که می توان آن را جایگزین ساخت. بنابراین به شرط جایگزین ساختن درختانی که قطع می شوند، چوب ماده ای پایدار خواهد بود.
🔸ماندگاری و دوام چوب
ظروف چوبی دوام و ماندگاری زیادی دارند. اگر از ظروف چوبی به درستی مراقبت شود، مدتها ظاهر خود را حفظ می کند.
🔸طراحی و زیبایی خاص ظروف چوبی
ظروف چوبی از نظر زیبایی و هنری تاثیر فوقالعادهای را در آشپزخانه شما میگذارند و جلوه زیبایی به آشپزخانه میبخشند
🔸مراقبت از محیط زیست
ما میتوانیم با استفاده از ظروف چوبی ساخته شده از مواد قابل بازگشت و تجزیهپذیر به حفظ محیط زیست کمک کنیم
🔸 میکروبها و باکتریها ظروف چوبی را دوست ندارند
تحقیقات نشان میدهند که میکروبها و باکتریها روی ظروف پلاستیکی و فلزی بسیار سریعتر از ظروف چوبی آشپزخانه رشد میکنند
🔸ظروف چوبی گرما را منتقل نمیکنند
دلیل دیگری که ظروف چوبی نسبت به سایر ظروف برتری دارد این است که آنها گرما را به دست شما منتقل نمیکنند.
اگر یک قاشق چوبی را برای مدت طولانی در یک قابلمه داغ قرار دهید دسته آن همچنان خنک باقی میماند و به دست شما آسیبی نمیزند. چوب مواد مضر را وارد غذای شما نمیکند.
🔸یکی دیگر از مزایای ظروف چوبی بیاثر و غیرواکنشی بودن آن است، چرا که چوب مواد مضر را وارد غذا شما نمیکند و با اسیدهای موجود در مواد غذایی ترکیب نخواهد شد
دیدگاه خود را بنویسید